Praktijk Yens

Voor groei in je leven

Wat cliënten zoal zeggen

Lindy (39) werd gek van de onrust in haar hoofd. 'Ik voel me een stuk rustiger en reageer veel relaxter als er wat fout gaat. Februari 2018.

Arie (51) heeft een bijna-dood ervaring gehad en dat heeft zijn kijk op leven en dood totaal veranderd. 'Ik ben bij geestelijken en anderen geweest met veel vragen, maar die snapten me niet. Wat een opluchting dat jij dat wel doet.'  December 2017

Pauline (39) na een inzichtgevend gesprek: 'Wederom bedankt voor je kennis & kunde! Ik vind je fantastisch! Je hebt de vinger weer precies op de punten gelegd.. Juni 2017

 Kerstkaart van Peter (42): 'Ik kijk terug op een mooi 2016 waarin ik goede keuzes heb gemaakt en ook goede ervaringen heb gekregen. Jij hebt me daarbij goed gesteund. Veel heb ik van je opgestoken, maar wat me toch het wel het meest is bijgebleven is om authentiek mezelf te zijn.'  December 2016

Inge (50) geniet van het effect van haar nieuwe en ondersteunende denkwijze, ik zag haar lichaamstaal veranderen van angstig naar ontspannen en geaard. 'Ik vóel het gewoon helemaal naar beneden trekken in mijn lichaam !' December 2016

Paula (40) ervaart een intense opluchting nadat ze een oud beperkend patroon heeft losgelaten. 'Ik voel me zó fijn nu, ik kan wel huilen van geluk !' Januari 2016

Sanne (51) is na een heftige emotionele periode weer zichzelf en heeft haar doel en focus in het leven weer helder. 'Ik voel zo'n rust nu en het is zo'n geruststelling dat ik nu weet hoe ik het aan ga pakken'. April 2015

Anneke (43) vind haar authenticiteit weer terug en stráált en sprankelt, wat een geweldig kerstkado! Ze zegt ontroerd: "Ik ben iedere keer verbaasd over wat er hier gebeurt. Ik word er vrolijk van en jij bent zo'n lieverd". December 2014

Martijn (25) wil na zijn succesvolle coachingstraject standaard vervolgafspraken om de maand: ‘Ik kijk uit naar die afspraken, ik vind het gewoon fijn die voedingsmomenten voor mezelf - al gaat het goed!’ .  Mei 2014

‘Ik kan bij weinig mensen mijn verhaal zo goed kwijt als bij jou'.  Agnes (57) heeft moeite het leven te omarmen na een Bijna Doodervaring. Maart 2014

‘Wat mooi dat jij zo met je hart werkt. Je bent ook goed, je kunt goed luisteren en je stelt de goede vragen en dan –WHAM- ga je naar de kern'. Jessica (65), Juni 2013

Willie (vrouw van 40) komt angstig binnen en vertrekt stralend: ‘Haha, ik was bang dat ik uit elkaar gehaald zou worden'.  Na het coachingstraject ‘kennen haar collega’s haar niet meer terug’. December 2013

Marijke (44) December 2012 op haar kerstkaart: ‘Voor mij ben je heel speciaal. Jouw bescheidenheid siert je enorm. Maar Yvonne, wat ben je groot.’

Gerard (68), wijs maar even heel somber en met COPD: ‘Van klasse 4 naar klasse 2! En ik ben zó in balans!’  Oktober 2012
(2 Jaar daarna, nog strálend: "Ik moet je bedanken namens mijn dochter".)

Kerstkaart van Marije (29) die vastliep in haar baan, December 2011: ‘Het was een goed jaar met fijne coaching van jou! Het gaat goed met me!’

SMSje van Bridgit (30) Januari 2011 na een nabehandeling: ‘Ik wil ff doorgeven dat het gelukkig een stuk beter met me gaat! Het heeft meteen weer effect op me! Dankjewel!’

‘I feel like a weight has been lifted from my shoulders’. Ellen (33), fysiek heel hard werkende vrouw. Juni 2011

‘Als we nog een kindje zouden krijgen, zouden we het Yvonne noemen'. Ellen (43), oktober 2010, is dankbaar voor wat ik voor haar, haar man en hun relatie mocht betekenen.

Het gaat heel goed met Jan (49) na een geestelijke impasse, hij verandert snel en daar ben ik blij mee maar hij zegt: ‘Straks zeg je dat je klaar bent EN DAT WIL IK NIET.’  Juli 2010

Winnie (26), kersverse moeder die nog in een soort van shock was door het geweld van de bevalling: ‘Bedankt, ik voel me herboren'. September 2009

‘Wauw, ik heb weer overzicht en zie het leven weer zitten.'  April 2009, Maayke (30) die vastliep in haar werk & privéleven en daarom kwam voor een coachingstraject.

‘Ik ben veel liefdevoller, mijn hart stroomt weer.’  December 2008, Adry (45), drukke moeder van 2 dochters.

November 2008, Leo (53) belt een jaar na de laatste behandeling voor PMR: ‘Bedankt, je hebt zóveel voor me betekend.’

‘Ik ben gewoon eufórisch! Er is écht iets in me veranderd, ook qua inzichten.’  Mei 2008, Ron (35) die vast zat in een zorgelijke situatie.

‘Daarna bárstte ik van de energie!’  Oktober 2007, Annie (47), verpleegster, na een energiebehandeling.

‘Ik zwaai alle kanten op en kan er niets doen.’  Januari 2007, Hanny (49) na een afstandsbehandeling.

Praktijk Yens, Yvonne van der Sloot (NLP coach & therapeut Noord Brabant en Limburg) biedt: psychosociale counselling en coaching voor groei, inzicht, doel, ontwikkeling, ontstressen, motivatie, nieuwe energie & vitaliteit voor problemen als  pijn, somber zijn, onmacht, stress, vermoeidheid, verdriet en BDE. Ook hoofdmassage, hartcoherentie, Quantum Touch en Reiki, EFT en systemisch werk.