Praktijk Yens

Voor groei in je leven

Wie is Yvonne


Yvonne van der SlootHet anderen willen helpen zit er al lang in.
Mijn huidige job is voor mij de ideale methode om dat vorm te geven. Ik ben een mentale bruggenbouwer. Bruggen tussen het intuïtieve en het pragmatische, tussen lichaam en geest, tussen 'daar' en 'hier'. Het samenbrengen van schijnbare tegenpolen is de drive in mijn privéleven en in mijn werk. Het blijkt verrassend vaak dat tegenpolen 2 kanten van hetzelfde zijn en samen een krachtige eenheid vormen. 
Een karaktereigenschap van me is dat ik meteen naar de kern van de zaak wil omdat dáár de essentie zit. In mijn werk garandeert dat een diepgaand helend en authentiek proces. 

Om maar meteen het mystieke van energiewerk te ontkrachten: het geven van energie kan echt iedereen leren. De één heeft er meer talent voor dan de ander (net zoals bij tekenen bijvoorbeeld) en iedere behandelaar geeft zijn eigen persoonlijke kwaliteit mee aan de energie.

Door mijn eigen weg met obstakels (ik ben een HSP-er en heldervoelend) en het aangaan van de uitdagingen ben ik nu in verbinding met mijn kern en daarmee met de Bron. Daardoor mag ik een hele zuivere en liefdevolle energie doorgeven en die is voor íedereen beschikbaar.
Van NLP word ik zo enthousiast omdat het inzicht geeft en praktisch is. Nadeel is dat je als NLP-er nooit meer kunt zeggen dat de oorzaak van iets buiten je ligt en je er dus niets aan kan doen... :-)

Waarom zou je bij mij moeten zijn?

Ik neem de tijd om diepgaand en zonder oordeel naar je te luisteren en behandel met aandacht en warmte. Je staat niet binnen de kortste keren weer buiten na een routinebehandeling. Je moet je volkomen veilig kunnen voelen bij mij. Dit werk doe ik omdat het mijn missie is; dus met hart & ziel (én humor). Zuiverheid, integriteit en kernachtigheid zijn voor mij belangrijk en de basis is altijd compassie.
Het inspireert mij om voor jou toegankelijk te maken wat er beschikbaar is, gericht op je totale mensontwikkeling en het ervaren van de onvoorwaardelijke liefde. Je authenticiteit vorm te geven. 

Scholing

Na het HBO ben ik me gaan verdiepen in NLP en energietherapie. Ik heb 4 NLP opleidingen gedaan (ben Master-Practitioner en mBIT coach), 6 energetische (ben registertherapeut aanvullende gezondheidszorg) en heel veel cursussen en workshops als aanvulling daarop. Klik hier voor een overzicht.

Werkervaring

Sinds 2007 werk ik als zelfstandige in mijn eigen praktijk, maar lang daarvoor was ik al enthousiast bezig om met NLP en energietherapie mensen te helpen. Daarnaast werk ik samen met een diverse collega's uit andere disciplines omdat ik een holistische kijk inspirerend en aanvullend vind.
Ook ben ik werkzaam als vertrouwenspersoon voor Carglass.

Psychosociale counselling. Coach & therapeut Noord Brabant & Limburg voor balans, groei, inzicht, zin geving, doel, ontstressen, rust, 
nieuwe energie & motivatie voor problemen als  angst, somber zijn, stress, vermoeidheid, verdriet, HSP en BDE. 
NLP, hartcoherentie, Quantum Touch, Thetahealing, Reiki, EFT en systemisch werk.