Praktijk Yens

Voor groei in je leven

Wie is Yvonne


Yvonne van der SlootHet anderen vooruit willen helpen zit er al lang in. De werkzame technieken die ik gebruik zijn de ideale methode om dat vorm te geven. Ik ben een mentale bruggenbouwer. Bruggen tussen het intuïtieve en het pragmatische, tussen lichaam en geest, tussen 'daar' en 'hier'. Het samenbrengen van schijnbare tegenpolen (yin-yang maakt sámen de eenheid) en het laten stromen van compassie zijn mijn voornaamste drijfveren.

Door mijn heldervoelendheid kom ik makkelijk tot de kern van de blokkade, wat zorgt voor een diepgaand helend proces. Ik spreek een bepaalde zachtheid aan. Wat zou de wereld er van opknappen als we als mens het polariseren zouden kunnen loslaten en meer vanuit compassie voor onszelf en anderen zouden kunnen leven...

Om maar meteen het mystieke van energiewerk te ontkrachten: het geven van een healing kan echt iedereen leren, er is wel veel verschil in de vorm en diepgang. De één werkt op een ander vlak dan de ander en iedere behandelaar geeft zijn eigen persoonlijke kwaliteit mee aan de energie.

Door mijn eigen weg met obstakels (ik ben een HSP-er) en het aangaan van de uitdagingen ben ik nu in verbinding met mijn kern en daarmee met de Bron. Daardoor mag ik een hele zuivere en liefdevolle energie doorgeven en die is voor íedereen beschikbaar.
Van NLP word ik zo enthousiast omdat het inzicht geeft en praktisch is. Nadeel is dat je als NLP-er nooit meer kunt zeggen dat de oorzaak van iets buiten je ligt en je er dus niets aan kan doen... :-)

Ik hou van écht contact, van puurheid, je staat niet binnen de kortste keren weer buiten na een routineuze behandeling. Je moet je volkomen veilig kunnen voelen bij mij. Zuiverheid, integriteit en kernachtigheid zijn voor mij belangrijk en de basis is altijd compassie.

Scholing

Na het HBO ben ik me gaan verdiepen in NLP en energietherapie. Ik heb 4 NLP opleidingen gedaan (ben Master-Practitioner en mBIT coach), 6 energetische (ben registertherapeut aanvullende gezondheidszorg) en heel veel cursussen en workshops als aanvulling daarop. Klik hier voor een overzicht.

Werkervaring

Sinds 2007 werk ik als zelfstandige in mijn eigen praktijk, maar lang daarvoor was ik al enthousiast bezig om met NLP en energietherapie mensen te helpen. Daarnaast werk ik samen met een diverse collega's uit andere disciplines omdat ik een holistische kijk inspirerend en aanvullend vind.
Ook ben ik werkzaam als vertrouwenspersoon voor 2 bedrijven.

Psychosociale counselling. Coach & therapeut Noord Brabant & Limburg voor balans, groei, inzicht, zin geving, doel, ontstressen, rust, 
nieuwe energie & motivatie voor problemen als  angst, somber zijn, stress, vermoeidheid, verdriet, HSP en BDE. 
NLP, hartcoherentie, Quantum Touch, Thetahealing, Reiki, EFT en systemisch werk.